BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

sierbestrating bpg mertens bouwmaterialen

Naast materialen voor nieuwbouw of verbouw van uw huis, vindt u bij BPG Mertens ook goede bouwmaterialen voor de tuin. Zoals tuinhout in veel vormen en maten en verschillende soorten sierbestrating. Van hoogwaardige betonbestrating tot sierbestrating en gebakken bestrating: de voorraden zijn ruim. Het kiezen van het juiste type sierbestrating is bepalend voor de uitstraling van uw tuin. Neem hier dus rustig de tijd voor en laat u goed informeren.

Tuintegels en Terrastegels

Net als bij verbouw of nieuwbouw van een huis, is de aanleg of herinrichting van een tuin een heel persoonlijk project. Het resultaat moet een plek zijn waar u graag vertoeft en die een prettige aanblik biedt. Wanneer het ontwerp duidelijk is en het beplantingsplan staat, wordt het tijd om sierbestrating uit te kiezen. Tuintegels, terrastegels en/of tegels voor uw oprit. Houdt u van een sfeervolle, authentieke uitstraling of kiest u liever voor modern en een tikje eigenwijs? Wat uw voorkeur ook is, BPG heeft de soort sierbestrating die hierbij aansluit. Betonnen bestrating is erg sterk en in verschillende soorten verkrijgbaar. Het gaat lang mee. Natuurstenen sierbestrating is ideaal voor mensen die weinig onderhoud willen hebben aan hun tuin. Het is namelijk minder gevoelig voor groene verkleuring en spoelt met een regenbui vanzelf schoon. Leisteen heeft een grillige en onregelmatige structuur, waarmee u een terras meer karakter geeft.


Bel mij