BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

over bpg mertens bouwmaterialen

BPG Mertens is de complete bouwpartner voor aannemers, zzp-ers en particulieren in West-Brabant. Dit familiebedrijf is al sinds de jaren '60 een bekende leverancier van bouwmaterialen en producent van hardhouten kozijnen. Aannemers, bouwbedrijven en afbouwbedrijven werken vaak al jarenlang samen met BPG Mertens om professionele bouwmaterialen op het juiste moment geleverd te krijgen, zodat zij soepel door kunnen werken. Bovendien levert BPG Mertens deze bouwmaterialen tegen zeer scherpe prijzen. Dit komt doordat het bedrijf sinds 2010 lid is van de BPG-groep. Dit is een groep van bouwmaterialenhandels in Nederland die gezamenlijk bouwmaterialen inkoopt. Bij de selectie van producten houden zij rekening met de wensen van particulieren en professionals in de bouw, Naast A-merken in verschillende productgroepen heeft BPG ook een eigen merk. De producten van dit eigen merk zijn van professionele kwaliteit, tegen een scherpe prijs. Alle BPG-leden zijn lokale familiebedrijven.

Locaties in Etten-Leur en Achtmaal

Mertens Bouwmaterialen Achtmaal begon bij het agrarische bedrijf van Mertens, dat nog enkele jaren naast de bouwmaterialenhandel heeft bestaan. Deze locatie was gelegen midden in de landerijen, wat de afstand naar klanten in de regio West-Brabant wel erg groot maakte. De tweede vestiging is daarom in 2002 gebouwd op industrieterrein Vosdonk te Etten-Leur. De opening van deze verkooplocatie aan de Mon Plaisir met het bijbehorende afhaalmagazijn bleek een succes. BPG Mertens kan op deze manier goed bereikbaar blijven voor haar klanten en de juiste service bieden. Hier kunnen particulieren zich oriënteren op bouwmaterialen in de showroom en professionals kunnen bestellingen meteen ophalen. De vestiging in Achtmaal is een distributiecentrum van waaruit bouwmaterialen in grote volumes worden geleverd.


Bel mij