BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

kozijnen bpg mertens bouwmaterialen

In haar timmerfabriek maakt BPG Mertens kozijnen en ramen op maat met verschillende soorten beslag. Dus als u bijvoorbeeld een dakkapel aanbouwt, kunnen de vakmensen uit de timmerfabriek hiervoor ramen en kozijnen op maat maken. Zij luisteren naar uw wensen en maken speciaal voor u een vrijblijvende offerte voor deze diensten. Alle soorten ramen worden vakkundig voor u vervaardigd: een draairaam, draaikiep, klepraam, valraam. Ook schuifpuien, balkondeuren en tuindeuren behoren tot de mogelijkheden. In de vestiging te Etten-Leur is een showroom, waar u kunt zien hoe de verschillende ramen en kozijnen uitgevoerd worden. De medewerkers van BPG Mertens helpen u graag bij het kiezen van het type kozijn of omlijsting dat bij uw project het beste resultaat oplevert.

Hardhout kozijnen of kunststof kozijnen

Jarenlang waren kunststof kozijnen erg populair, omdat deze goedkoper en gemakkelijker in het onderhoud waren dan houten kozijnen. Inmiddels kiezen steeds meer mensen toch voor hardhouten kozijnen. Hout blijft een mooiere, natuurlijke uitstraling geven en de hardhouten kozijnen die tegenwoordig gemaakt worden, vergen minder onderhoud dan de eerdere varianten. Hardhouten kozijnen gaan 40 tot 75 jaar mee, bij kunststof is dat 25 tot 50 jaar. In die tijd kunt u de kozijnen gemakkelijk in een andere kleur overschilderen. Bij eventuele inbraakschade is het kozijn te herstellen. Kunststof is op die punten niet flexibel. BPG Mertens is specialist in het bewerken van hardhout om constructief sterke kozijnen te vervaardigen in allerlei vormen en maten.

Voor een volledig overzicht van de mogelijkheden ga naar kozijncompleet.eu

Bel mij