BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

hout bpg mertens bouwmaterialen

Bij BPG Mertens vindt u een ruime voorraad hout in veel verschillende afmetingen. Met name vuren bouwhout is volop verkrijgbaar, in de vorm van houten planken en balken in de meest uiteenlopende formaten. Zowel in Achtmaal als in Etten-Leur. Vuren bouwhout is momenteel erg gewild omdat het een mooie uitstraling heeft en omdat het geschikt is voor veel verschillende toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan kapconstructies in woningen, houtskeletbouw, aftimmering, uitstroken en het aanleggen van een balklaag ten behoeve van verdiepingsvloeren.

Houthandel en timmerfabriek

Als houthandel kiest BPG Mertens altijd voor de beste kwaliteit. U kunt hier bijvoorbeeld uitsluitend Noord-Europees vurenhout kopen. De bomen in Noord-Europa groeien langzamer dan in Midden-Europa, omdat het noorden kouder is. Hierdoor zitten de jaarringen van Noord-Europees vuren dichter bij elkaar en is het hout dichter van structuur en sterker. Ook in andere houtsoorten levert BPG Mertens de variant van de hoogste kwaliteit. In de professionele timmerfabriek kunt u het hout op alle mogelijke manieren laten bewerken. Frezen, korten, verzagen, gronden, draaien, lijmen, spuiten en profileren. Met elk profiel, elke dikte en elke schuinte in alle denkbare afmetingen. De deskundige medewerkers van deze houthandel denken met u mee en zien erop toe dat het hout zorgvuldig wordt afgewerkt. De computergestuurde machines kunnen elke bewerking aan. Op deze manier draagt BPG Mertens al jaren bij aan vele bouw- en verbouwprojecten in West-Brabant.


Bel mij